AB | Webdesign - Onderhoud & Beeldbewerking

Fijn dat u even aandacht schenkt aan deze pagina. Dat betekent dat u op zoek bent of naar een nieuwe website of naar onderhoud daarvan. 

Wij hebben met veel genoegen de website gemaakt van Stefan Ruiz Mechanisatie. Een representatieve website met veel voordeel voor de MKB ondernemer. Laat u verrassen door AB.nl

AB| Webdesign & Onderhoud is onderdeel van Fotostudio Heemskerk. De eigenaren daarvan hebben al sinds 1991 kennis van webdesign en onderhoud. 

In het verleden altijd zelf de HTML code’s geschreven alsmede de CSS etc. Heden ten dagen is AB.nl gespecialiseerd in webdesign met WordPress. 

onze projecten

Hoveniersbedrijf Nico Floris Sierbestrating

Carillon Agathakerk Beverwijk

Sportvereniging KIS

Stefan Ruiz Mechanisatie

Niet alleen ontwikkeling en online-plaatsing...

AB.nl neemt haar werkzaamheden serieus. Niet wordt op basis van uw wensen een website ontwikkeld, wij zorgen er ook voor dat deze gevonden wordt door de diverse zoekmachines. 

Dit werk op de achtergrond wordt vaak vergeten of verkeerd uitgevoerd. Zie het als de bekende ijsberg. Het topje is duidelijk zichtbaar, dat is uw website, maar wat uit het zicht gebeurt is net zo belangrijk, zo niet het belangrijkste. 

Als u akkoord gaat met uw nieuwe website en deze wordt online gezet, dan gaan wij er alles aan doen om uw website zichtbaar te maken. Dat kost een klein beetje tijd, maar dat verdient u dubbel en dwars terug met omzet verhoging on online traffic.

Laat u vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden. 

Herkent u dit….?

U bent ondernemer. U bent een vakman. U weet al wat uw cliënt wenst alvorens zij überhaupt  de vraag hebben gesteld. Maar ’s avonds als u uw administratie moet bijwerken (ook al geen favoriete bezigheid, maar moet toch!) is daar ook nog die website.

Daar hikt u tegenaan. U weet, net als bij de administratie, dat u één en ander moet bijwerken, maar het er van komen, komt maar niet van de grond. 

Voor dat probleem hebben wij een oplossing. U geeft aan ons aan wat er gewijzigd of aangepast moet worden aan de website. En dit is dan een WordPress Site *).

Wij werken in blokken van 10 minuten. En zodanig wordt u ook uit gefactureerd. Wat voor u een helse job is, is voor ons een peulenschil. En de tijd die u over heeft, kunt u besteden aan omzet binnen uw eigen organisatie. Wedden dat u hierop verdient? 

 

 

 

Altijd vrij om te gaan en te staan

Wij willen geen verstoorde relatie die alleen maar draait omdat er een abonnement is. U bent vrij om te staan en te gaan!

Geen kleine lettertjes

Ook geloven wij niet in een verplichte minimale afname. Dat zou alleen maar de relatie verstoren. Heeft u online niets te melden, dan laten wij het zo!

Eerlijke factuur

Wij facturen in blokken van 10 minuten door. Dus ideaal voor die kleine klusjes waar u zelf niet aan toekomt.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Check dan onze onderstaande kosten om u nog meer te verrassen. 

ook een website laten maken?

error: Content is protected !!
Of stuur direct een bericht naar Stefan!