Mechanisatie Assendelft Noord Holland

Sinds 2018  is Stefan Ruiz  een begrip geworden in de landbouw mechanisatie in Noord Holland. Stefan Ruiz is een betrouwbare leverancier van nieuwe en gebruikte landbouwmachines en onderdelen voor de veeteelt, akkerbouw en Tuin & Park.

Zoekt u een nieuw of gebruikt materieel, neem dan vrijblijvend contact op met Stefan Ruiz. Dan gaan wij direct aan de slag voor u!

SRM_NIEUW

Over Stefan

Stefan Ruiz geboren tussen de landbouw- en grondverzetmachines heeft ondanks zijn jonge leeftijd zijn sporen verdient. Na zijn middelbare school is Stefan in dienst getreden bij Gerrit Smit Mechanisatie in Assendelft. In 2018 heeft hij de sprong gewaagd naar het zelfstandig ondernemerschap en veel ondernemers in de branche weten de kwaliteit van Stefan op de juiste waarde in te schatten en hebben de weg naar zijn onderneming gevonden.

Wij zijn dealer van

Recent afgeleverd

vragen?

Heeft u interesse in onze dienstverlening of vragen over bestaande situaties die niet  naar tevredenheid werken? Wij zoeken de oplossing…

Of bel direct 

06-46788891

Volg Stefan ook op Facebook

Ook een representatieve website?

AB heeft met plezier voor Stefan Ruiz Mechanisatie de website ontwikkeld.

Interesse in onze dienstverlening? U kunt bij ons terecht voor Webhosting, Webdevelopment, Onderhoud en beeldverwerking. Dit alles tegen een verrassend lage vergoeding! Laat u vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden! 

error: Content is protected !!
Of stuur direct een bericht naar Stefan!